Kviečiame dalyvauti Lietuvos statybos inžinierių sąjungos (LSIS) ir Lietuvos statybininkų asociacijos (LSA) organizuojamuose apdovanojimuose „Metų statybos inžinierius“.

Apdovanojimai padės ne tik įsivertinti praeitų metų veiklos rezultatus, bet ir suteiks galimybę būti pripažintu metų statybos inžinieriumi vienoje iš įsteigtų nominacijų:

▪️ Metų statybos inžinierius 2022 – projektuotojas

▪️ Metų statybos inžinierius 2022 – statybos vadovas 

▪️ Metų statybos inžinierius 2022 – statybos techninis prižiūrėtojas

Nedelskite siūlyti savo ryškiausius inžinierius!

Apdovanojimų paraiškos forma

Apdovanojimų nuostatai

Paraiškos priimamos el.paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. iki 2022 m. rugpjūčio 15 d.

Siūlymus apdovanojimui „2022 metų statybos inžinierius“ gali teikti projektavimo, statybos, statybos valdymo ir priežiūros veiklą vykdančios įmonės, statytojai (užsakovai), visuomeninės organizacijos (sąjungos,  asociacijos ir kt.), inžinierių kolegos arba patys kandidatai asmeniškai.

Jau pernai Inžinieriai kalbėjo, kad jų profesijai netrūko iššūkių, o šiemet jų gavo dar daugiau. Inžinieriai tiki, kad tikriems jų profesijos lyderiams, tai dar viena proga sužibėti ir atskleisti savo kūrybiškumą, pademonstruoti atsakomybę ir tinkamą pavyzdį, įkvėpti savo darbais, sprendimais, veiksmais.

Geriausieji 2022 metų inžinieriai (-ės) bus pagerbiami ir apdovanojami Statybininkų dienos šventės metu, rugsėjo 9 d.

Apdovanotiems asmenims bus įteikiamas pažymėjimas, atminimo dovana ir Statybos inžinieriaus kortelė.
Dalyvavimo apdovanojimuose procedūra yra nemokama ir nesudėtinga, o reikalingos informacijos parengimas neužima daug laiko.